Ga terug naar alle nieuwsberichten

Zilveren Haring voor René van Holsteijn

Tijdens de drukbezochte en zeer geslaagde Haringparty 2022 maakte BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg bekend wie dit jaar de Zilveren Haring in ontvangst mocht nemen. Hij deed dat met de volgende motivatie:

‘Op de haringparty van vorig jaar waren we blij dat we weer in enige vorm elkaar konden ontmoeten. Vandaag voelt de haringparty weer als vanouds. We hopen samen met u dat dit de komende jaren ook zo mag blijven!

Het is een goede gewoonte om op de haringparty de Zilveren Haring uit te reiken aan een persoon die veel heeft betekend voor Ondernemend Veenendaal. De inzet van ondernemers voor het bredere belang dan hun eigen onderneming of organisatie is de kracht van de BOV en van Veenendaal in het algemeen!

De persoon die dit jaar de Zilveren Haring opgespeld krijgt heeft al een lange staat van dienst in Veenendaal en heeft op veel fronten een onuitwisbare indruk achter gelaten. Hij kenmerkt zich door een gedegen dossierkennis en een lange adem om voor ondernemers en hun omgeving belangrijke zaken voor elkaar te krijgen.

In het bijzonder mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een duurzamere energie opwek en het werken vanuit de sustainable development goals zijn onderwerpen waar hij vanuit verschillende functies met passie aan heeft gewerkt. We merken ook dat – al is hij op vele plaatsen een soort van ‘met pensioen’ – hij bij sommige onderwerpen zo hier en daar nog wel een bijdrage levert. Hoewel.. de vakanties naar (voor de meeste aanwezigen hier) bijzondere bestemmingen wel wat vaker grotere onderbrekingen geven.

Al is hij een rasechte Wageninger, zijn passie voor Veenendaal gaat verder dan bij menig Veenendaler. Bij zijn eerdere pensioenmoment kreeg hij daarvoor zelfs de ‘Erepenning van Veenendaal’.

Linksom of rechtsom onze nieuwe Zilveren Haringdrager kreeg enorm veel zaken geregeld ten gunste van het Veense bedrijfsleven!

De Zilveren Haring van 2022 gaat naar niemand minder dan René van Holsteijn!’


Gepubliceerd op: 22 Juni 2022