Ga terug naar alle nieuwsberichten

BOOT sluit aan bij FietsJeFit.com

Bij de kick-off van de campagne FietsJeFit stapte wethouder Engbert Stroobosscher op de fiets om een informatietas te brengen bij Kees Boot, van BOOT organiserend ingenieursburo. In de tas zitten communicatiemiddelen zoals flyers voor de werknemers en posters om in het bedrijf op te hangen. Stroobosscher benadrukte het belang van de actie, waarbij het doel is dat zoveel mogelijk werknemers twee dagen in de week de auto laten staan en op de fiets naar het werk komen. ‘Veenendaal heeft een uitstekend netwerk aan fietspaden, mede waardoor we Fietsstad 2020 van Nederland zijn geworden. Op de fiets ben je vaak sneller dan met de auto, je bespaart op autokosten en je voelt je fitter.’

Via de gratis app kunnen deelnemers hun fietstochten bijhouden en kunnen ze meedoen aan leuke wedstrijden en uitdagingen.

Kees Boot twijfelde geen seconde bij het in ontvangst nemen van de tas: ‘We pakken dit enthousiast op. Dit sluit prima aan bij bestaande programma’s die we hebben.’

Ook meedoen? Kijk op https://boveenendaal.nl/fiets-je-fit/ of neem contact op met Daan Zegwaart, 06 25 402 900 of daan.zegwaart@enmorgen.nl,  of Tako de Jong . 06 – 54 378 775 tako.dejong@enmorgen.nl. Zij ondersteunen deze campagne kosteloos!

FietsJeFit.com is een gezamenlijk initiatief van gemeente Veenendaal, Winkelstad, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en Regio Foodvalley Mobiliteit. 


Gepubliceerd op: 24 Juni 2021