Ga terug naar alle nieuwsberichten

Drive Thru Haringparty geweldig succes

Wat was het leuk om zovelen van u weer te zien, afgelopen donderdag op het parkeerterrein van Vonk360. Jan-Egbert Bos en zijn team van restaurant Vendel hadden op ons verzoek luxe haringpakketten samengesteld met niet alleen een royale portie haring met uitjes en roggebrood, maar ook als toetje lekker macarons en brownies. Tevens in het pakket een fles wijn van de Meisjes van de Wijn, die ook voor het uitdelen zorgden. 

Ook wethouder Dylan Lochtenberg kwam een harinkje weghappen en even helpen uitdelen. Hij kreeg een bos bloemen van onze voorzitter Gerrit Valkenburg en nog een fles wijn van Mignon van Holten van Vonk 360, omdat hij die dag jarig was. 

De mannen van CMC Verzekeringen brachten hun https://veenscollectief.nl/ onder de aandacht door nog een extra attentie mee te geven.

Het was dus een echt Haring Verwenpakket dat meer dan 100 BOV-leden mee naar huis of naar de zaak namen. En een aantal mensen hebben daar een leuke foto van gemaakt. Alle foto’s vindt u hier.  

We bedanken Mignon van Holten van Vonk360 en de mensen van restaurant Vendel, CMC, Meisjes van de Wijn en D-Signmakers voor hun bijdrage aan dit zeer geslaagde evenement. We vonden het geweldig om zovelen van u weer eens te zien en even kort te spreken!

Aanstaande dinsdag zijn er nog plaatsen vrij tijdens onze eerste live workshop van de BOV Business School over Subsidies. Dus als u elkaar weer wilt ontmoeten (op anderhalve meter afstand) en tegelijk wilt horen of – en waar – er geld te halen valt, dan kunt u zich nog aanmelden.   


Gepubliceerd op: 4 Juli 2020