Ga terug naar alle nieuwsberichten

Geslaagde Nieuwjaarsbijeenkomst

Het was traditiegetrouw weer gezellig druk tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV). Zangeres Myrthe voegde bij binnenkomst nog wat extra sfeer toe en vele leden en relaties wensten elkaar het allerbeste toe voor 2019.

Voorzitter Wim Werkman  benoemde in zijn Nieuwjaarsspeech het belang van de Foodvalley en de goede bereikbaarheid van Veenendaal. Hij riep de provincie Utrecht op om de verbreding van de Rondweg Oost financieel haalbaar te maken. Anderzijds sprak hij zijn tevredenheid uit over de diverse toegekende subsidies voor onder andere het doorontwikkelen van de ICT Campus in Veenendaal en voor diverse projecten in de Foodvalley. Verder is het goed te weten dat bestuurslid René van Holsteijn zitting neemt in de commissie die de Strategische Agenda 2020-2024 voor de Foodvalley gaat opstellen. aangezien die agenda bepalend wordt voor de ontwikkelingen in deze regio. Zelf zal Wim Werkman op 8 april de leden vragen in te stemmen met het overdragen van de voorzittershamer aan Gerrit Valkenburg. In het begin van zijn speech gaf hij aan dat 2018 een mooi jaar was. Zijn wens aan het eind van zijn verhaal was: Maak 2019 zo bijzonder, dat 2018 jaloers zal zijn. De volledig speech vindt u hier.

Vervolgens was het de beurt aan burgemeester Piet Zoon om de winnaar bekend te maken van de MVO-prijs Veenendaal 2019. Dat is geworden INNAX. De samenvatting van het juryrapport vindt u hier

Daarna richtte Wim Werkman een dankwoord Piet Zoon. Hij overhandige hem een Veens Schaapje, als symbool voor de veerkracht en ondernemerszin van de Veenendaalse ondernemers. Het schaap werd vergezeld van een fles FairTrade No House Wine. Van de opbrengst worden huizen gebouwd in Zuid Afrika voor Aidswezen en ontheemde families. 

Na de speeches liet iedereen zich het heerlijke stampottenbuffet goed smaken. Ook op de foto’s, die u hier vindt, is goed te zien dat dat er weer geanimeerd genetwerkt en bijgepraat werd. 


Gepubliceerd op: 8 Januari 2019