Ga terug naar alle nieuwsberichten

Presentaties Prinsjesdaglunch

Na een voortreffelijke lunch bij Van der Valk hotel Veenendaal, gaf Bram Faber van Schuiteman Accountants en Adviseurs weer een toelichting op de plannen in de Miljoenennota. U vindt de presentatie als bijlage maar ook op Chainels bij Bestanden-> Documenten -> Prinsjesdaglunch 2023. Het zijn nog voornemens van het demissionair kabinet, maar het is goed om voorbereid zijn op de aangekondigde maatregelen.

Aansluitend kwam Otto Raspe van de Rabobank aan het woord. Ook zijn presentatie vindt u in Chainels en als bijlage bij dit bericht. Otto zoomde in op de ontwikkelingen en de economische situatie in Veenendaal en omgeving. Daarbij vertelde hij ook uitgebreid over de ‘Brede welvaart’ en de elf criteria waarop deze gebaseerd is. Het is een interessant verhaal, dus van harte aanbevolen om ook deze presentatie te bekijken.

Bram Faber en Otto Raspe werden door voorzitter Gerrit Valkenburg bedankt met een circulaire tas, gemaakt van afgedankte banners en spandoeken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, gevuld met lokale, regionale en duurzame producten. U vindt de foto’s hier.


Gepubliceerd op: 22 September 2023