Ga terug naar alle nieuwsberichten

Toekomstbestendig elektriciteitsnet: help mee!

Verduurzamen en een veranderend gebruik van het elektriciteitsnet gaan hand in hand. Om samen een toekomstig elektriciteitsnet vorm te geven, is Stedin een pilot gestart op bedrijventerrein Nijverkamp. We roepen ondernemers op om in deze pilot mee te werken door uw plannen voor verduurzaming en uw (toekomstige) behoefte aan elektriciteit nú te delen met Stedin. Hiermee wordt het voor Stedin mogelijk om adequaat in te spelen op ontwikkelingen in de toekomst. Ook als uw plannen nog maar heel vaag zijn, zonder concrete planning!

Dat de behoefte bij individuele bedrijven aan extra netcapaciteit toeneemt, staat vast. Om alle verduurzamingsplannen te kunnen realiseren zal mogelijk de netcapaciteit moeten worden uitgebreid. In welke mate en in welk tempo deze ontwikkeling plaatsvindt, is een complexer vraagstuk. Uw input is dan ook van cruciaal belang!

Word onderdeel van de oplossing en schuif op donderdag 14 juli a.s. om 7.30 uur aan voor de ontbijtsessie bij Colson Europe aan de Generatorstraat 11.

·       Bent u ondernemer op bedrijventerrein Nijverkamp? Meld u dan hier aan.

·       Bent u met uw bedrijf elders gevestigd, maar wilt u op 14 juli ook meepraten (als er plaats is)? Mail dan naar parkmanager@boveenendaal.nl.

·       Kunt u er de 14de niet bij zijn maar wilt u wel uw (al dan niet concrete) verduurzamingsplannen of ambities delen? Mail dan naar FM_prognose@stedin.net. Als u aangeeft via welk telefoonnummer u bereikbaar bent, belt Stedin u geheel vrijblijvend op om uw plannen door te spreken.


Gepubliceerd op: 1 Juli 2022